Helyi közélet

13 órája

A hét legolvasottabb cikkei

Csokorba szedtük a hét legolvasottabb cikkeit. Ezúttal is színesnek mutatkozott olvasóink érdeklődése.

Feol.hu

Színes témák kerültek a hét legolvasottabb cikkei közé. Összegyűjtöttük, mik érdekelték legjobban olvasóinkat közéleti és sport témakörben.

Közélet

A hetet ezúttal is egy cukiságbombával indítottuk, hiszen most sem maradhatott el, hogy köszöntsük megyénk legifjabbjait. Most is sokan olvasták a gólyahíreket.

Egy tragikus eseményről szóló beszámoló is a listára került. Az Új Csóri úton borult lángba egy ház. Személyi sérülés nem történt, a tűzoltóknak azonban megfeszített tempóban kellett dolgozniuk, órákon át oltották a lángokat.

Ha ősz, akkor tökök. Mint arról beszámoltunk, Székesfehérvárra érkezett az ország legnagyobb töke. Az 519 kilogrammos tök a Fő utcán mutatta meg magát a járókelőknek.

Az operett örök! Mi sem bizonyítja ezt jobban, mint az, hogy a Magyar Operett Napja alkalmából tartott koncerten rengetegen gyűltek össze a Vörösmarty Színház előtt. Keller János a helyszínen és portálunkon is meghódította az operett szerelmeseit.

Az elmúlt időszakban többször is megosztotta a lakosság véleményét az, mi történik a Zichy-liget fáival. Nem meglepő tehát, hogy a döntés, miszerint biztonsági okok miatt 30 fát kell kivágni a belvárosi parkban, kiemelten érdekelte olvasóinkat.

Sport

A Hydro Fehérvár AV19 zsinórban ötötdik győzelmét aratta Klagenfurban. A korábbi hazai pályán aratott siker után parázs hangulatú mérkőzésre számíthattak a Volán játékosai és szurkolói is, az ütközet hangulata pedig nem múlta alul a várakozásokat. Ez viszont nem akadályozta meg a Volánt abban, hogy folytassa jó sorozatát.

Szoboszlai Dominik a héten ünnepelte 24. születésnapját. Az angol élvonalban focizó székesfehérvári fiatalról szóló születésnapi cikkünk is sokakat érdekelt.

Másfél éve vette át a Nyíregyháza Spartacus irányítását Tímár Krisztián és Szalai Tamás, a tavasszal magabiztosan jutottak az élvonalba, ahol momentán a nyugodt középcsapatként, a 8. helyen várják a folytatást. A szakemberekkel beszélgetett kollégánk.

A Dukla Praha elleni továbbjutás után a Paris SG otthonában is magabiztos, 4-2-es győzelmet aratott a Videoton FC 40 évvel ezelőtt, 1984. október 24-én. A jeles alkalom évfordulóján emlékeztük a legendás teljesítményre.

A Dávid Kornél KA, hogy szerződtette az amerikai Asia Strongot. A légiós érkezése is sokakat érdekelt.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában