Koronavírus Fejérben

2020.06.18. 07:10

Vörösmarty Színház: várják a közönséget

A székesfehérvári Vörösmarty Színház előadásokkal kompenzálná azokat a nézőit, akik a pandémia miatt nem használhatták ki teljes egészében a 2019/20-as színházi évadra szóló bérleteiket.

Majer Tamás

A Vörösmarty Színház Trianon előadásában Andrássy Máté (középen) alakította Károlyi Mihályt Fotó: Nagy Norbert (archív)

Fotó: FMH-Archív (NN)

Mint ismeretes, március közepén legördült a függöny a színházakban is, sok előadás elmaradt, egyes bemutatók meg sem valósulhattak.

Ahogy lapunkban is megírtuk már, több 2019/20-as előadást is bérletben folytat a 2020/21-es évadban a Vörösmarty Színház, így például sem a Trianon című ősbemutató megtekintésétől, sem a Mikve című előadásról nem kell lemondaniuk a nézőknek.

Más, tervezett bemutatókat – köztük a Mágnás Miska című operettet – pedig az új évadra mentett át a színház.

A héten újranyitott a teátrum előcsarnokában lévő jegypénztár, ott a közönség minden tagja saját bérletére, illetve saját színházjegyére szabott információkhoz juthat.

– A koronavírus egész közösségünket érintette gazdaságilag és mentálisan is. Minden összefogás és segítség reményt adott ahhoz, hogy együtt sikerül túljutni a nehézségeken, és mi bízunk benne, hogy jó úton haladunk. Társulatunk már nagyon várja, hogy újra találkozhasson színházbarát látogatóival – adták közre. – A 2019–2020-as bérletekben elmaradt Trianon, Mágnás Miska és Teljesen idegenek előadások esetében törzsbérleteseink részére kompenzációként „bérlethányad-utalványt” biztosítunk, melyeket beválthatnak bérletük megújításakor. A Trianon és Mágnás Miska előadásokat beillesztettük a 2020–2021-es évad bérletkínálatába, a Teljesen idegenek vendégelőadás helyett pedig a Boeing, Boeing – Leszállás Párizsban című vígjátékot találják az ajánlatban – ismertették.

Egyes elmaradt márciusi jegyes előadásoknak új időpontot keresnek, ám számos áprilisi bérletszünetes előadás végleg elmarad, az azokra szóló jegyek „utalványra” cserélhetők, illetve visszaválthatóak.

Vezető képünkön: a Vörösmarty Színház Trianon előadásában Andrássy Máté (középen) alakította Károlyi Mihályt Fotó: Nagy Norbert (archív)

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában