Egy éven át okítja a fiatalokat az egyesület

2020.06.11. 07:25

Zenei kurzus Gárdonyban: keresik a jelentkezőket

A Kongató Egyesület olyan, zene iránt érdeklődő, zenei előképzettséggel vagy alapszintű hangszeres tudással rendelkező fiatalok jelentkezését várja, akik szeretnének részt venni egyéves zenei kurzuson.

S. Töttő Rita

Fotó: Pixabay.com

A gárdonyi központtal működő Kongató Egyesület 2014 óta a tehetséggondozás helyi zenei úttörője. Tagjai olyan zenészek, akiknek célja a szakmai tudás átadása. Új pályázati felhívásuk is erről szól: keresik azokat a zene iránt érdeklődő, zenei előképzettséggel vagy alapszintű hangszeres tudással rendelkező 14 és 24 év közötti fiatalokat, akik szeretnének részt venni az általuk indított – ingyenes – zenei kurzuson. Ezen a képzésen a felvételt nyert fiatalok megismerkedhetnek a zenekar alapítás lehetőségeivel, megtudják, hogyan készíthetnek saját dalokat csapatban működve, s hogyan vegyék igénybe a szakmában ismert zenészek és producerek segítségét. Az elkészült számokat profi stúdióban rögzítik, s lehetőség lesz helyi rendezvényeken való fellépésre is. Jelentkezni június 20-ig lehet a Kongató Egyesület Facebook-oldalán, privát üzenetben. Ének/rap, gitár, basszusgitár, dob, zongora, szintetizátor és fúvós hangszerek kategóriájában várják a jelentkezéseket, melyek közül összesen tíz fő nyerhet felvételt a kurzusra. A zenei alkotó és tehetséggondozó műhely kurzusa várhatóan idén júliusban indul, havonta kétszer hétvégente lesznek a foglalkozások és 2021. júniusig tart.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában