Frissen Fejérből

2023.08.23. 15:54

Társasjáték-nap a Vörösmarty Mihály Könyvtárban (videó)

Fedezd fel a játék örömét! Társasjáték-nap a Vörösmarty Könyvtárban minden hónapban. Szókincsbővítés, stratégia, szórakozás 3-tól 99 éves korig.

Hajdú Marianna

Anna és Réka otthon is gyakran társasjátékoznak, ahová szüleiket is igyekeznek bevonni. A könyvtárba nagymamájuk kísérte el öket

Forrás: Nagy Norbert/Fejér Megyei Hírlap

Fotó: NAGY NORBERT

Szerdán ismét Társasjáték-napot tartották a Vörösmarty Mihály Könyvtár Széna téri Tagkönyvtárában. A választható társasok kínálata teljesen szerteágazó volt: szókincsfejlesztő, stratégiai, logikai, művészeti, irodalmi, helytörténeti játékok. Ahogy az a játékok dobozán is mindig feltűnik, a Társasjáték-napra 3 éves kortól 99 éves korig várják a játékot kedvelő kicsiket és nagyokat minden hónapban. Ottjártunkkor éppen Viczián Réka és Viczián Anna Székesfehérvárról merültek el épp a Labirintus nevű társasjátékban. 

A társasjáték-napot 2021 óta rendezik a tagkönyvtárban minden hónapban, és rendkívüli módon vonzza az érdeklődőket. A változatos játékkínálat lehetővé teszi, hogy mindenki megtalálja a számára legizgalmasabb játékot. A szókincsfejlesztő játékok segítenek a szókészletünket bővíteni, a stratégiai játékok és gondolkodási készségeket fejlesztenek, a logikai játékok agyserkentő kihívásokat jelentenek, a művészeti játékok lehetőségét adnak a kreatív kibontakozásra, az irodalmi játékok irodalmi igényeknek, míg a helytörténeti játékok a környezet felfedezésére.

Ez a kiváló rendezvény minden korosztályt képes magával ragadni. A legfiatalabbaktól kezdve, legidősebbekig mindenki megtalálja a neki való játékot és szórakozást. Arról nem beszélve, hogy rengeteg új játékot ismerhetnek meg azok, akik megragadják az alkalmat, benéznek a könyvtárba ezeken a napokon, máris nagyobb társaságban élvezhetik a társasjátékok nyújtotta örömöket. A Vörösmarty Mihály Könyvtár Széna téri Tagkönyvtárában a Társasjáték-napok valódi közösségi élményt teremtenek, ahol az emberek együtt játszhatnak, tanulhatnak és szórakozhatnak. Az esemény az évek alatt egyre népszerűbbé vált, és jó okkal – hiszen kevés olyan van, ami ennyire összehozza az embereket és biztosítja a jókedvet.


 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában