NB III

2019.02.25. 21:29

Lezárult a téli felkészülés

Megyénk mind a négy NB III-as labdarúgócsapata pályán volt a hétvégén: a Vidi II és a Dunaújváros egygólos sikernek örvendhetett, a Puskás II és az Iváncsa viszont döntetlent ért el.

Nagy Péter

Arabuli érzi a kaput

Fotó: PFLA

Március 3-án, vasárnap hivatalosan is megkezdődik a „tavasz” az NB III-as labdarúgó-bajnokságban szereplő együtteseink számára.

A Közép csoportban érdekelt, a tabellán a negyedik pozíciót elfoglaló Dunaújváros a tizenegyedik Szekszárdot látja vendégül a 17. fordulóban. Lőrincz Emil társaságához a Baranya megyei első osztályú pontvadászat listavezetője, a Pécsvárad utazott az alapozás befejezéseként. A győztes találat az 55. percben született meg, amikor a Vasassal az élvonalat is megjárt Mundi Roland egy kiugratást követően volt eredményes, 1-0.

Az Iváncsára nem várt könnyű feladat, hiszen a Dunaharasztival azon a pályán kellett megmérkőznie, amelyen a Taksony a Vidit fogadta a kupában néhány nappal korábban. Cseszneki Richárd révén az iváncsaiak kerültek előnybe, amit a hazaiak egy véleményes szituációból egyenlítettek ki. Domjánékhoz a Makó látogat a hétvégén.

Arabuli érzi a kaput
Fotó: PFLA

A Spandler Csabával, Krizan Richárddal és Bacsana Arabulival megerősített PAFC II utóbbi lesipuskás góljával szerezte meg korán a vezetést Felcsúton a szlovákiai Komárno ellen. Az 1-1-es végeredményt Samir Nurkovic fejjel állította be a fordulás után. Az Akadémia második csapata Dunaharasztiban kezdi meg az idei küzdelmeket Nyugaton.

Bécsbe, a Rapid Wien IIhöz utazott a Mol Vidi FC II, amely Pápai Kristóf révén győzelemmel térhetett haza Ausztriából. A fehérváriak a Csepel otthonában folytatják bajnoki szereplésüket.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában