A Fehérvár két meccset vív szombaton

2020.08.07. 23:27

Célegyenesbe értek az NB I érmesei

Egy hét van hátra az OTP Bank Liga labdarúgó NB I 2020–2021-es szezonrajtjáig, vagyis a felkészülés cél­egyenesébe érkeztek az élvonalbeli együttesek. A Vidi nem aprózza el, egy nap két meccset is játszik.

Ferencz Balázs

Armin Hodzic (jobbra) és Géresi Krisztián (balra) is szóhoz jut Fotó: vidi.hu

Fotó: TOTH ELLA

A szombaton 10 órakor kezdődő összecsapást ingyen tekinthetik meg a Mol Aréna Sóstóba érkezők. Az Újpest átalakította keretét a nyáron, a szerb Miroslav Bjelos a Krusevac együttesétől érkezett, a koszovói Liriam Kastrati a Bolognától, valamint a szintén szerb Petar Gigic a Partizan Belgradtól. Stieber Zoltán és testvére, Stieber András szabadon igazolhatóként költözött a lilákhoz, előbbi a Zalaegerszeg, utóbbi a Budaörs csapatát erősítette az elmúlt idényben. Szintén szabadon igazolhatóként szerződtette a csapat az elefántcsontparti Junior Tallót és a ZTE-től érkezett szerb Nikola Mitrovicsot. Elhagyta a megyeri útiakat Heris, Balázs Benjámin, Zsótér, Litauszki, Novothny és Perosevic.

Armin Hodzic (jobbra) és Géresi Krisztián (balra) is szóhoz jut
Fotó: vidi.hu

Márton Gábor óvatosan formálhatja csak a Vidit a délelőtti matinén, hiszen délután, 17.45-kor Ausztriában már a hatszoros cseh bajnok Slavia Praha ellen meccsel. A BL-szereplő prágaiak komoly játékerőt képviselnek, de az elmúlt hetekben takarékos gazdálkodás jellemezte a klubot, hiszen több volt az eladott játékosokból befolyt euró, mint amennyit igazolásra költöttek. Legértékesebb játékosuk a transfermarkt.de által hatmillió euróra taksált kapus, Ondrej Kolar.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában