foci

2021.10.22. 17:18

Hosszú kihagyás vár Posztobányira

A Merkantil Bank Liga 13. fordulójában az Aqvital FC Csákvár a Doroghoz látogat vasárnap.

Beke Zsombor

Budapest 20211003 Labdarúgás 2021 IIIker TVE III kerület TVE Csákvár Fotó Földi Imre Nemzeti Sport Borvetõ Áron Posztobányi Patrik

Fotó: Földi Imre / Nemzeti Sport

A Fejér megyei együttesben biztosan nem lép pályára Posztobányi Patrik, aki a Szolnok elleni hazai mérkőzésen szenvedett súlyosnak tűnő sérülést. A csákvári játékos a hétközi találkozó hatodik percében egy beívelést követően ütközött az Aqvital kapusával, Auerbach Martinnal, valamint a vendégek részéről Tóth Bencével. Az ütközésből nagyon rosszul jött ki a 19 éves labdarúgó, aki ugyan nem vesztette el az eszméletét, de így sem tudta folytatni a találkozót. A mentőben történt ápolást követően a vizsgálatok kimutatták, hogy Posztobányi állkapocs-csont törést szenvedett el, az idényének valószínűleg vége.

Az ütközés pillanata Fotó: A klub

Ami a Dorog elleni mérkőzést illeti, Mónos Tamás együttese az NB II hetedik helyezettjéhez látogat vasárnap. Fenyvesi László gárdája az elmúlt öt mérkőzéséből csak egyet nyert meg, egyszer kikapott, valamint három alkalommal döntetlent játszott. A Csákvár is hasonló formában várhatja az összecsapást, de ha a Fejér megyeieknek sikerülne győzniük, akkor a két csapat közötti pontkülönbséget hétről négyre lehetne csökkenteni, valamint Mimék elkezdhetnék a felzárkózást a középmezőny végéhez.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában