Bajnoki

2023.10.26. 13:19

Miskolci napokat tart a FEHA19

Az Erste liga pénteki játéknapján a FEHA19 felnőtt együttese a DVTK Jegesmedvékhez látogat. Egyik csapat sem várja rossz formában a találkozót.

Beke Zsombor

Dobosra fontos szerep hárul majd a pénteki bajnokin is

Forrás: Soós Attila

A fehérvári fiatalok miskolci heteket tartanak. A DVTK Erste Ligás együttesével október 15-én találkoztak, akkor a FEHA19 Székesfehérváron nyert 2-1-re egy, a végletekig kiélezett találkozón. Hazaldine szerezte meg a vezetést a második harmadban, majd még eben a játékrészben Rachinskiy is eredményes volt. A záró etapban Lövei szépített, de egyenlíteni már nem sikerült a vendégeknek. Az azóta eltelt időben a miskolciak túl vannak egy erdélyi túrán, ahol a Csíkszeredát és a Brassót sikerült megverni, ám Gyergyóban egy hatost kaptak a Jegesmedvék. A Fehérvár simán kikapott az FTC otthonában, majd a DEAC ellen büntetőkkel kapott ki a Raktár utcában. A bajnokok mellett pedig a Magyar Kupában is vitézkedtek Anatoli Bogdanov fiai, éppen a DVTK U21-es csapata ellen. A FEHA19 simán továbbjutott a harmadik fordulóban, miután hazai jégn 7-0-ra, míg a héten Miskolcon 5-0-ra nyert. A pénteki bajnoki 18.30-kor kezdődik majd Miskolcon. 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában