Kölykök viadala

2024.06.04. 16:05

Fesztivál határok nélkül

A Királynék városában rendezték június első napjaiban a Kölyökből Atléta Program Közép-Dunántúli Régiójának U10-es és U12-es csapatversenyét. Az Alba Regia Atlétikai Klub fiataljai arany-, ezüst- és bronzérmet is nyertek.

Ferencz Balázs

Ez a váltók versengése volt

Forrás: Babos Rita/ARAK

Az Alba Regia Atlétikai Klub csapatai mellett a házigazda VEDAC, az SVSE, a Pápai Atlétikai Club és a Viadukt SE csapatai versenyeztek. A váltófutások, ritmusszökdelések, dobások mellett a gyerekek mini cooper futásban is bizonyíthatták rátermettségüket, ahol plusz ellenfélként az esős időjárással is meg kellett küzdeniük.
Az összesen 24 csapatot felvonultató mezőnyben az U12-es korosztályban az ARAK fehér jelzőmezes együttese végzett az élen, az ARAK narancs jelzőmezes gárdája a harmadik helyezést szerezte meg. A bordó jelzőmezes csapat az értékes hatodik helyen zárt.
Az U10-es korosztály győztese az SVSE csapata lett, az ARAK piros jelzőmezes alakulata ezüstérmet szerzett. A kék jelzőmezes csapat a nyolcadik helyen zárt.
AZ U12-ben győztes csapat kiharcolta az országos fesztiválon való indulás jogát. Az országos seregszemle házigazdája a székesfehérvári regionális Atlétikai Központ lest június 15-én. 
A fehérvári csapatok felkészítő edzői Bellér-Leiner Viktória, Babos Rita, Darazsac Ágnes, Szabó Dániel és Salamon András voltak.

Az ARAK csapatai közül kettő dobogóra állhatott
Forrás: Babos Rita/ARAK

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában