Bérletet vegyenek!

2024.06.11. 19:25

Megtelik az Aréna

Így június elején még távolinak tűnhet a következő jégkorongszezon rajtja, de ez csupán a látszat. Mert a bérletet már most meg lehet vásárolni.

Szupkai Gábor

Gál Péter Pál sikeres szezont vár

Fotó: Szupkai Gábor / Fejér Megyei Hírlap


Ilyen korán még nem indult bérletértékesítés

Még mindig furcsa és szokatlan, egyúttal hidegrázós élmény belépni az Alba Arénába. Ahol még nagyon sok alkalom lesz az első. Ahogy Gál Péter Pál, a klub elnöke is  kiemelte: ez az első sajtótájékoztató, amit az új otthonukban rendeznek.  
A következő első pedig június 13-án esedékes, ekkor lehet legkorábban kombinált és alapszakasz bérletet vásárolni személyesen az Alba Aréna A bejárata melletti múzeum és fanshop területén. Ekkor még csak a 2023/2024-es évadban is bérlettel rendelkezők számára, így a vásárláshoz az előző szezon bérletkártyájának bemutatása szükséges. A klub pluszbérletek vásárlására is biztosít lehetőséget, tehát a pénztárakban a bérletesek számára korlátozás nélkül elérhető a korábban szezonbérlettel még nem rendelkező családtagok, barátok számára is a bérlet vásárlása. 
Júliustól viszont már akár online is, a korábban bérlettel még nem rendelkezők számára is lehetőség nyílik a vásárlásra, majd augusztustól ismét újra személyesen is elérhető lesz a szezonbelépő az Alba Arénában is, valamint ekkor kezdődik meg a CHL-bérletek értékesítésre is.
Gál Péter Pál elmondta, hogy a lelátón is új korszak köszönt be: megalakult a Fehérvár AV19 Fan Club, akik a 0A szektorból buzdítják majd a csapatot, a klub a csoport két oldalán található 0P valamint 0B szektorokat pedig azon szurkolók számára tartja fent, akik a jövőben is állva szeretnék megtekinteni a mérkőzéseket. Mivel az Alba Aréna kizárólag ülőhelyekkel rendelkezik, így a fent említett három szektoron kívül a mérkőzések megtekintése kizárólag ülve lehetséges.
Az elnök a csapattal kapcsolatban elmondta, hogy komoly szakmai kihívás lesz összehangolni a Volán CHL-szereplését a válogatott olimpiai selejtezőjével, hiszen a válogatott augusztus 29.-szeptember 1. között Pozsonyban kell bizonyítson, míg szeptember 5-én már a Bajnokok Ligájában Pardubicében lép jégre a fehérvári csapat, ahol egészen más szintű jégkorongcsapatokkal kell megküzdeni, hiszen a két tavalyi döntős is ellenfélül jutott. És nem lesz idő felocsúdni, hiszen szeptember 20-án már indul az ICEHL szezon is. 
A költözéssel kapcsolatban megtudhattuk, hogy elsőként  az edzők foglalták el az irodáikat, a szakmai megbeszélések már itt zajlanak, a csapat magyar magja már az Aréna konditermében készül, de július végéig mindenkinek már az Arénában kell lennie, hogy mikor augusztus elején indul a jeges felkészülés, már minden olyan gördülékenyen menjen, mint a Raktár utcában. 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában