Nehéz meló

2024.06.29. 08:10

Sok hiányzóval Milánóba

Egészen példátlan sérüléshullám sújtja a Fehérvár Enthroners ELF (European League of Football) keretét.

Szupkai Gábor

Eddig nem sikerült kellően sokat cipelni azt a labdát az Enthroners játékosainak

Fotó: Kricskovics Antal

Horváth Benedeket már az első fordulóban elvesztette a csapat, de nincs már Székesfehérváron Samuel Bhoedjang sem, szezonjának szintén sérülés vetett véget. A csapat kiváló full backje Tóth Levente és a defensive tackle Larry Orlovicius is a kölni mérkőzés után dőlt ki hosszabb időre. A Wroclaw Panthers elleni vasárnapi mérkőzésen aztán folytatódott a balszerencse-sorozat: Boros László szezonja véget ért, és Gyarmati Máté is olyan szerencsétlen ütést kapott ami miatt biztosan hosszabb kényszerpihenőre szorul.

Nem edz a csapattal sérülése miatt Pantali Dániel és Pusztai András sem, Kiss-Prumik Attilát pedig berlini sérülését követően már meg is műtötték. 

Nem a legjobb előjelekkel utazik el tehát a fehérvári alakulat az észak-olasz városba, ahol egy régi ismerős, a 2019-es HFL bajnok Enthroners vezetőedzője, Jim Ward és a Milano Seamen vár az erősen megfogyatkozott magyar csapatra. A nehéz körülmények ellenére természetesen mindent megtesznek majd a srácok, hogy megnehezítsék az olasz csapat dolgát, az azonban biztosnak tűnik, hogy sérülések miatt erősen felforgatott csapattal kénytelen felvenni a küzdelmet a gárda az olaszok ellen.

A milánóiak eddigi öt mérkőzésükből kettőt nyertek, háromszor vesztesen hagyták el a pályát, ezzel a konferenciájukban a hatból a negyedik pozíciót foglalják el. Az Enthroners sajnos eddig mind az öt mérkőzését elvesztette, ezzel utolsó előtti a keleti konferenciában.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában