Újra fehérvári a legjobb

1 órája

Ezúttal Nathaniel Robitaille lett a díjazott

Egy héttel korábban a Fehérvár Enthroners amerikaifutball-csapatának irányítója volt a szombati játéknap legjobb játékosa. Most hétvégén a csapat egyik elkapója, Nathaniel Robitaille kapta az elismerést.

Szupkai Gábor

Nathaniel Robitaille, akinek nem a kinézete, hanem a játéka félelmetes

Fotó: Kricskovics Antal

A Milano Seamen ellen szezonbeli második győzelmét ünnepelte a Fehérvár Enthroners, ebben pedig döntő szerepe volt Nathaniel Robitaille játékának. 
A dinamikus elkapó nyolc passzt szedett le a levegőből, és ezzel 119 yardot szerzett csapatának. Ahogy a liga, az ELF (European League of Football) fogalmaz róla, „Remek képességekről tett tanúbizonyságot, megmutatta gyorsaságát, tarthatatlan volt, nehezen tudták szerelni, és több elkapásnál is szépen menekült a védők elől. Számos játékban csaliként is működött, magára vonta a védőket, és ezzel teret nyitott a társaknak.” 
Robitaille teljesítményével a liga játéknapjának legjobbja lett, a szezonban pedig már 685 yardot és hat touchdownt szerzett, ezzel a csapat egyik legeredményesebb támadója. 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában