Már tizenhatan

2 órája

Két alapember is hosszabbított a FEHA19-el

Még két fiatallal megegyezett a székesfehérvári Erste Liga-együttes.

Szupkai Gábor

Nádor Kristóf sérülése után ott folytatná, ahol abbahagyta

Fotó: Soos Attila

A FEHA19 támadójátékának két alapembere, a szlovén junior válogatott Anze Zezelj és az egykori junior válogatott Nádor Kristóf is elkötelezte magát a következő idényre.

A 19 éves Anze Zezelj számára a tavalyi idény hozta el az áttörést felnőtt szinten: 43 találkozóján 19 pontot szerzett, így a csapat 4. legeredményesebb játékosa volt.

– Úgy érzem, nem hoztunk ki magunkból mindent tavaly, meggyőződésem, hogy az előttünk álló idényben ez már másként lesz. A felkészülés remekül halad, keményen dolgozunk, hogy jó rajtot vegyünk. Magunkra fókuszálunk, nem az ellenfeleinkkel foglalkozunk egyelőre, a cél, hogy készen álljunk a feladatainkra – nyilatkozta a fiatal tehetség. 

A 21 éves Nádor Kristóf második Erste Liga-idényére készülhet. Tavaly ősszel nagyon jól ment neki a játék, zsinórban hat tétmérkőzésen is pontot szerzett, ám egy sérülés véget vetett a szezonjának. A felépülése jól halad, a szezonkezdetre remélhetőleg újra top formában lesz. 

– Nagyon örülök, hogy megszereztem az első felnőtt gólom, ami hosszabbításban győzelmet hozott a Csíkszereda ellen. Sajnos a szezon második felében nem tudtam részt venni a csapatmunkában egy vállsérülés miatt. Azonban minden rosszban meg kell találni a pozitívumot, így több időm maradt a szakdolgozatom megírására és a diplomám megszerzésére. Nagyon nagy élmény volt, hogy olyan csapattársakkal játszhattam együtt akikkel fiatalon egy felnőtt bajnokságban is élvezni tudtuk a játékot, miközben képesek voltunk meglepni a nagy csapatokat mint a Csíkszeredát, a Brassót és a Fradit. Számomra az a legfontosabb, hogy teljesen felépüljek a vállsérülésemből és egészségesen, 100%-osan térjek vissza. Nagyon várom a szezon kezdetét, ki vagyok éhezve a játékra. Szeretném minimum a tavaly őszi lendületemmel kezdeni ezt a szezont, és mindent bele fogok adni – mondta Nádor.

Elárulta, bár a rehabilitáció nehézkes, mindent megtesz, hogy mikor végre zöld utat ad a doktor, készen álljon a bevetésre. 

A mostani bejelentéssel már 16 ismert szerződéshosszabbítója van a FEHA19-nek.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában