Sorsoltak a Konferencia-ligában

1 órája

Ciprusi vagy grúz túra vár a Vidire, örmény vagy moldáv a Puskásra

Az UEFA hétfő délután kisorsolta a Konferencia-liga-selejtező harmadik fordulóinak párosítását is, ahol lehetséges ellenfeleket kapott a Puskás Akadémia FC és a Fehérvár FC továbbjutás esetén.

Kisorsolta a harmadik kör párosításait az UEFA a Konferencia-ligában

Fotó: Lukas Schulze - UEFA

Július 25-én csütörtökön a Fehérvár FC és a Puskás Akadémia FC számára is megkezdődi a nemzetközi porondon való szereplés a 2024–2025-ös idényben. A székesfehérváriak az azeri FK Sumqayit, míg a felcsútiak az ukrán Dnyipro-1 ellen harcolhatják ki a továbbjutást, utóbbi esetében azonban fennáll az esélye, hogy játék nélkül juthat a következő körbe.

A második forduló kezdete előtt az UEFA hétfőn a harmadik kör párosításait is kisorsolta, amit a felcsútiak kiemeltként, a székesfehérváriak nem kiemeltként várhattak. Eszerint a Fehérvár FC továbbjutás esetén a ciprusi Omonia Nicosia és a grúz Torpedo Kutaiszi párharcának győztesével csap majd össze, míg a Puskás Akadémia FC az örmény FC Ararat-Armeniával vagy a moldáv FC Zimbru Chisinauval mérkőzhet meg. 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában