Átigazolás

2024.08.30. 16:44

A Puskás Akadémiánál folytatja pályafutását a Honvéd tehetsége

Hivatalos oldalán jelentette be a Puskás Akadémia, hogy kölcsönvette a Budapest Honvéd tehetséges, U21-es válogatott futballistáját, Kerezsi Zalánt.

Szabó Róbert

Kerezsi Zalán kölcsönben érkezik Felcsútra

Fotó: puskasakademia.hu

A 21 esztendős támadó korábban Nyíregyházán, a Vasasban és Kispesten nevelkedett, majd a Honvéd színeiben lett NB I-es futballista, még 2020-ban debütált pont egy Puskás Akadémia elleni mérkőzésen. Ezután 20 bajnokin szerepelt az élvonalban, amelyeken négyszer volt eredményes, két alkalommal pedig gólpasszt osztott ki. Az NB II-ben 33 találkozón lépett pályára, amelyeken tizenháromszor lőtt az ellenfelek kapujába. 

A felcsútiak közleményéből kiderül, a megállapodás értelmében Kerezsi Zalán a 2024-2025-ös idényben kölcsönben játszik majd a Puskás színeiben, de a szerződés vételi opciót is tartalmaz.

A Puskás Akadémia a fiatal futballista szerződtetésével mellett bejelentette, Bévárdi Zsombor kölcsönben a Budapest Honvédnál tölti az idényt, a két csapat közti megállapodás pedig ahogy Kerezsinél is vételi opciót tartalmaz.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában