Bulvár-celeb

3 órája

Hölgyek örömére: ez az 5 sztár ledobta a textilt, de úgy igazából

Nem csak a színésznők vetkőznek pőrére a filmekben, akadnak férfi sztárok is, akik bevállalják a meztelen jeleneteket.

MW

Bradley Cooper

Fotó: AFP

Mutatunk 5 színészt, akik nem szégyenlősködtek, hanem bevállalták a meztelen jeleneteket a művészet vagy éppen a humor nevében. Pucér testük látványa pedig igencsak forró pillanatokat szerzett a rajongóiknak - írja cikkében a Life.hu.

1. Bradley Cooper

Cooper a művészet kedvéért vállalta a meztelenkedést. A Hollywood Reporternek adott interjújában nagy dolognak nevezte a jelenetét a 2021-es Rémálmok sikátora című filmben, ahol teljesen meztelenül látható elölről és oldalról is, miközben egy kádjelenetben szexuális aktust folytat a Toni Collette által megformált szereplővel. 

Még most is emlékszem arra a napra, amikor hat órán keresztül meztelenül álltam a stáb előtt, ráadásul ez volt Toni Collette első napja. Olyan «hűha!» és meglehetősen nehéz volt.

A nyolcszoros Oscar-jelölt színész elmondta, hogy egyáltalán nem habozott pucérra vetkőzni a jelenet kedvéért, „mert ebben nem volt semmi öncélú. A történethez tartozott”.

"A Gentleman in Moscow" Premiere Event in NYC
Ewan McGregor
Fotó: AFP

2. Ewan McGregor

Ewan McGregor nem fukarkodik a totálisan meztelen jelenetekkel. A Trainspotting és a Bálványrock -Velvet Goldmine című filmek kapcsán a színész 2011-ben a brit Expressnek azt mondta: „Ez mind az életről szól. A nap végén úgyis meztelenek vagyunk, és néha már a nap közepén is meztelenek vagyunk — ha szerencsénk van. Úgy tűnhet, hogy szexmániás vagyok, de ez pont fordítva van.” A színész ezeken túl még meztelenkedett például a Young Adam és a Ghost Writer című alkotásokban is.

World Premiere Of Amazon Studios' And Skydance Media's 'Air'
Ben Affleck
Fotó: AFP

3. Ben Affleck

A 2014-es Holtodiglan című film a kritikusok körében is elismerésnek örvendett, amihez nagy valószínűséggel hozzájárult Ben Affleck meztelen zuhanyjelenete is. A rendező, David Fincher az elhíresült jelenettel kapcsolatban értékes tanácsot adott Afflecknek. „David már az elején azt mondta nekem: «Ez egy film. Nincs helye hiúságnak. Látnunk kell a karakter érzékeny pontját. Olyannak kell lennie, mint Európában; ott nem foglalkoznak ezzel, egyszerűen csak valódi embereket játszanak.» Szóval van némi nagyon rövid meztelenség a filmben” – mondta Affleck az MTV News-nak a film promóciója során.

Sony's premiere of "The Book of Clarence"
 Jesse Williams
Fotó: AFP

4. Jesse Williams

A Grace klinika egykori sztárja, Jesse Williams 2022-es Broadway debütálásakor, a Take Me Out című színdarabban lépett teljesen meztelenül a színpadra. A telefonokat tilos volt bevinni a színházba, egy rajongó mégis becsempészett egyet, és megörökítette Jesse-t teljesen meztelenül a színpadon. Természetesen meg is osztotta a Twitteren, a kép pedig megőrjítette a színész rajongóit.

 Tom Hardy 
Fotó: AFP

5. Tom Hardy

Tom Hardy 2009-ben Charles Bronson brit bűnözőt alakította a Bronson című filmben. Hardy a film kedvéért nemcsak jelentős izomfejlesztésen ment keresztül, hanem vállalta a teljes meztelenséget is, hogy hitelesen visszaadja a karakter keménységét és belső küzdelmeit. 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!