Siker Veszprémben

2 órája

Biztató játékkal nyert a Sárborgárd

Háromgólos győzelmet aratott a Veszprémi KKFT U21-es csapatának vendégeként a VAX KE Sárbogárd férfi kézilabda csapata.

Szabó Róbert

Első felkészülési mérkőzését játszotta le a férfi kézilabda NB II-ben szereplő VAX KE Sárbogárd az azonos osztályban, de másik csoportban szereplő Veszprémi KKFT U21 ellen.

A csapat beszámolója szerint több fontos játékost is nélkülözniük kellett az összecsapáson, így a fiatalok kaptak leginkább lehetőséget a bizonyításra. A találkozó nagy részében biztatóan játszottak, akadtak nagyszerű egyéni teljesítmények, és senki sem lógott le kifelé a kézilabdázók közül a végül 31-28-as sárbogárdi győzelmet hozó összecsapáson.
A felnőttek mellett az U20-asok is elkezdték a felkészülést, akik a NEKA-n edzőtáborozó Gyömrői KA ellen játszottak háromszor 20 perces edzőmérkőzést, amelyen szintén több biztató és pozitív dolog volt látható a pályán mind támadásban, mind védekezésben. A fiatalok végül szoros meccsen, szintúgy háromgólos sikert arattak, 29-26-ra diadalmaskodtak.

A VAX KE Sárbogárd felnőtt csapata nem pihen, folytatja a felkészülést. Legközelebb hazai pályán lép pályára augusztus 30-án, pénteken 19.00 órától a sárbogárdi Városi Sportcsarnokban a szintén NB II-es Kalocsa KC ellen, majd szeptember 6-án, pénteken 19.00 órától a Hőgyészi SC (NB II) vendégeként készülnek Tamásiban, a Vályi Szakközépiskola Sportcsarnokában.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában