Pénteken délután a Bregyóba várják a drukkereket

2024.08.29. 13:23

Hazatért Szlovéniából az Alba Fehérvár kosárcsapata

Négy napot töltött Roglában az Alba Fehérvár férfi kosárcsapata, a kék-fehérek ezúttal edzőmeccset nem vívtak, természetesen labdával is gyakoroltak, de leginkább csapatépítő tréninget jelentett a hegyekben töltött időszak.

Horog László

Edzéshez készülődnek a fiúk a szlovéniai edzőtáborban

Fotó: Alba Fehérvár / Facebook

Szerdán este érkeztek haza a férfi kosarasok a Szlovén-Alpokból, tavaly nyáron egy edzőmeccset vívtak a kék-fehérek az egyik helyi, elsőligás együttessel, ezúttal egymás közötti edzőmeccsek, asztalitenisz derbik, egyéb sportos gyakorlatok szerepeltek a programban. A jó hangulatú edzőtábor után hazai pályán folytatódik a felkészülés, csütörtökön az Alba Regia Sportcsarnokban gyakorolnak, pénteken 16 órakor pedig a megszokott szezonnyitó, három órás időtartamra tervezett családi napra várják a drukkereket a Bregyó közben található sportcentrumban.

A bemutatkozás, valamint a jövő reménységeinek toborzása jegyében telik majd a kora este, a drukkerek a hagyományoknak megfelelően még a tétmérkőzések előtt megismerkedhetnek a megújult csapat tagjaival. Első műsorelem gyanánt Simon Balázs ügyvezető, valamint Mészáros Attila alpolgármester köszönti az érdeklődőket, majd kötetlen beszélgetés következik a felnőtt együttes tagjaival, amit játékos, labdás versenyek követnek a játékosok bevonásával. A legnépszerűbb mindig a páros verseny, egy drukker és egy élsportoló alkotja a duót, a kihívás során értékesíteni kell egy ziccert, egy büntetőt és egy hárompontos dobást. Az a kettős nyer, aki hamarabb végrehajtja a feladatot, amire egy percet adnak a szervezők. Streetball (3 a 3 elleni) játékra is invitálják a szurkolókat, ahol az érdeklődők szintén a kosarasokkal alkothatnak majd csapatokat. A játék a streetball szabályai alapján 11 pontig vagy 5 percig tart. Az eredményhirdetésre a tervek szerint 18 órakor kerül sor, de jelentős érdeklődés esetén csúszás természetesen előfordulhat.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában