NB II

2 órája

Korai góllal nyert a BVSC (galéria)

A Merkantil Bank Liga 2. fordulójában az Aqvital FC Csákvár zsinórban második mérkőzését játszotta hazai pályán, ám igencsak csikorgott a házigazdák gépezete a BVSC ellen, nem tudták megismételni az előző heti teljesítményüket, és vereséget szenvedtek.

Káldor András

Nagy csatában győzte le az AFC Csákvárt (fehér) a BVSC-Zugló csapata

Fotó: Kricskovics Antal

Aqvital FC Csákvár – BVSC-Zugló 0-1 (0-1)
Csákvár, 200 néző
Vezette: Zimmermann Márió (Kovács Gábor, Márkus Péter)
Aqvital FC Csákvár: Zelizi – Murka, Karacs, Gregor Z., Nahirnij (Umathum, 85.) – Major M., Farkas A. (Dusinszki, 62.), Szakály D. – Haragos (Simon A., 62.), Nagy Z. (Menyhárt, 62.), Szabó B. (Baracskai, 77.). Vezetőedző: Tóth Balázs.
BVSC-Zugló: Erdélyi – Benkő-Bíró, Vinicius, Hesz, Király Á. – Hidi P., Pekár (Nemes, 85.), Szilágyi M. (Zamostny, 74.) – Székely K. (Májer, 62.), Nwachukwu (Kelemen, 85.) – Bacsa (Tóth K., 74.). Vezetőedző: Csábi József
Gól: Szilágyi M. (3.).

A találkozót megelőzően alig fél órával jókora zápor áztatta a játékteret, ám ez egyáltalán nem zavarta a vendégeket abban, hogy a 3. percben a rutinos Pekár László a bal oldali alapvonalról pontosan lőtte a kapu elé a labdát, a hosszú oldalon egyedül érkezett Szilágyi Máté, és 6 méterről a jobb sarokba lőtt, 0-1. Az első negyedóra egyértelműen a BVSC fölényében telt, frissebben, lendületesebben futballoztak, mint az álmosabban kezdő Csákvár. A 24. percben pedig Zelizi Patrik bravúrja kellett ahhoz, hogy ne növelje előnyét a fővárosi együttes, amikor Pekár bal felső sarokba tartó szabadrúgását hárította. A 30. percben aztán Szabó Bence szabadrúgás beívelését Karacs Dániel juttatta a kapu közepébe. Az asszisztens először elindult a felezővonal felé, majd meggondolta magát és lest jelzett, majd a játékvezető visszavonta korábbi ítéletét és szabadrúgást ítélt kifelé.   

A szünet után jobbára eseménytelenül teltek a percek, csupán Bacsa Patrik Major Gergő ellen elkövetett durva szabálytalansága borzolta a kedélyeket a 68. percben. A 82. percben Szakály Dénes felívelt labdáját Simon András lőtte rá a 16-oson belül, a labda Vinicius Paulo karjáról vágódott szögletre, a csákváriak büntetőt kértek számon a játékvezetőn, ő válaszul Baracskai Rolandnak sárga lapot adott.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában