Feol podcast

3 órája

Mélyről jöttem ki

Van egy legendája Fejérbe öltözött vármegyénknek, aki sokkal több mint futballista, ízig-vérig ember, méghozzá a közénk való!

Nagy Zoltán Péter

Fotó: Mesterséges Intelligencia

Ide simítunk egy rövid részletet abból a beszélgetésből, amit elkövettünk vele. Talán sokan akkor is felismernék a részlet alapján, ha nem ágaskodna itt a podcast képe, linkje. De mégis így indítjuk ezt a beszélgetést egy rövid idézettel:
„A Vidiben szűnt meg a tivornyák sora?
– Ment a csapat felkészülni Tatára, ami akkor nagyon nagy szó volt. Kovács Feri bácsi olvasta a névsort, de nem hallottam a nevem. Azt mondta: – XY meg egy-két játékos mennek a salakra, ami hátul volt, az eredményjelző mögött. Akkor döbbentem rá, ez így nem mehet tovább. Felelősséggel tartozom a családomnak, a feleségemnek, a gyerekeknek. 2800 forint volt akkor a fizetésem és 5400 a rezsi! Nagyon mélyen voltam, és ebből akartam kijönni. Akkor fogadtam meg, hogy amíg versenyszerűen focizok, egy korty alkoholt nem iszok meg, jöjjön bármilyen siker is. Ezt meg is tartottam, amire büszke vagyok!"
Legyenek vendégeink egy beszélgetés erejéig!

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában