Kosárlabda

2 órája

Nyílt napon találkozhatnak a szurkolók kedvenceikkel

A szurkolóink még a tétmérkőzések előtt megismerkedhetnek a megújult csapat kosárlabdázóival, mégpedig az augusztus 30-án megrendezésre kerülő nyílt napon, amelyre a Bregyó közi Ifjúsági Sportcentrumban kerül sor.

Feol.hu

Fotó:  Nagy Norbert / FMH-archív

Az érdeklődőket az alábbi programmal várja az Alba Fehérvár augusztus 30-án:

16:00: Megnyitó

16:15: Kötetlen beszélgetés a felnőtt csapat tagjaival

17:00: Játékos, labdás versenyek a játékosok bevonásával.

Páros verseny (Két pár versenyez egymás ellen, az egyes párokat egy szurkoló és az Alba játékosa alkotja. Értékesíteni kell egy ziccert, egy büntetőt és egy hárompontos dobást. Az a pár nyer, aki hamarabb végrehajtja a feladatot, amire 1 perc van.)

Streetball (3 a 3 elleni játékra invitáljuk szurkolóinkat, ahol játékosainkkal együtt alkothatnak majd csapatokat. A játék streetball-szabályok alapján (3 pontos 2 pontot, 2 pontos 1 pontot ér) 11 pontig vagy 5 percig tart.)

A legjobbak értékes nyereményekkel gazdagodhatnak mindkét versenyszámban!

18:00: Eredményhirdetés

Fontos, hogy az Alba Fehévár szezonnyitó egyben toborzó is, a csapat utánpótlás-edzői végig ott lesznek az eseményen, így várják gyermekek, fiatalok jelentkezését, akik megmutathatják, mit tudnak - írja a város honlapja. 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában