Az újoncon nem múlt

2 órája

Partner a Nyíregyháza a Puskás Akadémia kérésében

A Nyíregyháza Spartacus FC hivatalos közösségi oldalán jelentette be, hogy támogatja a Puskás Akadémia FC kérését, így felcserélik a pályaválasztási jogot a harmadik fordulóban. A döntés értelmében a két csapat Felcsúton találkozik majd augusztus 10-én.

Szabó Róbert

A Nyíregyháza nem gördített akadályt a pályaválasztói jog felcserélése elé

Fotó: Nyíregyháza Spartacus FC / Facebook

– Mint közismert tény a Puskás Akadémia FC az NB I mellett a Konferencialigában is megméretteti magát, ezért a túl sűrű menetrendjük miatt szerették volna kérni a pályaválasztói jog felcserélését. Ehhez kérték segítségünket. Támogatva az MLSZ törekvését, hogy a nemzetközi kupákban induló csapataink a kupamérkőzéseken minél több pontot szerezzenek, ezzel javítva országunk nemzetközi rangsorban elfoglalt helyét, valamint egyeztetve szakmai stábunkkal úgy döntöttünk, hogy ellenfelünk kérését támogatjuk – áll a Nyíregyháza Spartacus FC közleményében.

A két csapat augusztus 10-én így, az MLSZ beleegyezésével, Nyíregyháza helyett Felcsúton csap össze a Pancho Arénában, ezzel a Puskás Akadémia FC-nek nem kell az ország másik végébe utazni azután, hogy hazatért a Konferencialiga-selejtező harmadik fordulójának első mérkőzéséről.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában