Rövid a kispad - nagy a terhelés

2 órája

Pető Tamás: "Borzasztóan fáradt csapatot láttam"

"Jelen pillanatban nehéz jobb csapatot felrakni, mint akik ma pályára léptek" - mondta Pető Tamás, a Vidi vezetőedzője az 1-1-es döntetlennel végződő ZTE elleni bajnoki után.

Németh Krisztián

Nehéz meccsen van túl a Fehérvár FC, amely szombaton délután 1-1-es döntetlenre végzett itthon a ZTE elleni bajnokin. A Vidi játékából hiányzott az átütő erő. A zalaiak a második félidőben megszerezték a vezetést, az egyenlítő gólt az utolsó pillanatban, a 90+5. percben Kovács Patrik szerezte.

"Örülök az egy pontnak és annak, hogy a játékosok egy pillanatra sem adták fel, a játékkal viszont nem lehetek elégedett. Jelen pillanatban nehéz jobb csapatot felrakni, mint akik ma pályára léptek - szögezte le a mérkőzést követően Pető Tamás a Vidi mestere, aki hangsúlyozta: "ma egy borzasztóan fáradt csapatot láttam."

- Vannak, akik nyolc meccset játszottak zsinórban, de nem tudom őket lecserélni, mert lassan nincs kire. Hátul változtatnunk kell, volt egy stabil védekezésünk, amiből Schön Szabolcs kiesett, az ő pótlása még nincs megoldva. Remélem az újak közül sikerül beillesztenünk valakit, de ez időbe telik. Ezek a fiatalok egy hónap alatt többet játszottak, mint tavaly az egész szezonban. Sokaknak van lemaradása játékban, az ő integrálásuk nem megy egyik pillanatról a másikra. A jövő héten végre lesz időnk rendesen edzeni, remélem hamarosan újra azt a csapatot láthatjuk, amelyiket az edzőtáborban és a szezon elején - mondta Pető Tamás.

Kalmár Zsolt, Ominger Gergő, Lirim Kastrati, Babos Bence és Pető Milán sérülés, Kasper Larsen pedig betegség miatt hiányzott a ZTE elleni keretből.

 

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában