Hírek

2010.09.12. 14:42

Meghallani a fiatalok hangját

Székesfehérvár - A Válasz-Független Civilek Fehérvárért az önkormányzati választásokon az a jelölőszervezet, amelyben a jelöltek átlagéletkora csupán 30 év.

Tihanyi Tamás

- Tudjuk, mire van szükségük a székesfehérvári fiataloknak - mondta újságírók előtt szombaton este a FEZEN-fesztiválon Juhász László polgármesterjelölt.

A legkisebbek számára a játszótérpogram, a nagyobbaknak a Kalandpark megvalósítása a fontos. A közép- és főiskolások érdekében a Válasz támogatja a FEZEN-fesztivált: a rendezvényt Juhász szerint a jövőben is segíteni kell.

Az önkormányzat egyik legfontosabb feladatának kell lennie, hogy meghallja a fiatalok hangját.

Nagyon fontos törekvés, hogy az ifjak ne hagyják el a várost, ezért sürgősen javítani kell a munka- és lakhatási feltételeken. Előbbihez egyeztetni kell a multinacionális nagyvállalatokkal annak érdekében, hogy olyan szakmákat tanítsanak a fehérvári tanintézményekben, hogy a frissen végzettek biztos álláshoz és megélhetéshez juthassanak - fogalmazott a polgármesterjelölt.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!