Hírek

2011.01.27. 03:28

Egészség, teaház az iskolában

Székesfehérvár - Az Ezredéves Készségfejlesztő Speciális Szakiskola egészséghetet rendez január 31. és február 4. között. A tanulókat naponta érdekes programok várják.

Kovalcsik Katalin

Az egészséghét szervezője Hegyi Aranka, aki igen változatos programot állított össze a jövő hétre az iskola pedagógusai és diákjai számára. A hét célja, hogy felhívják a figyelmet a mindennapok egészséges életmódjára. A cél elérése érdekében játékos formában elevenítik fel mindazokat a tudnivalókat, amelyekhez a diákok már hozzájutottak a tanórákon, tudják a szüleiktől, a körülöttük lévő világból. Mindezeken túl új ismeretekhez is jutnak a gyerekek, amelyek közvetítéséhez felhasználják a kézműves-technikákat, a számítógépes feladatokon keresztül interaktív módon is tájékozódhatnak. Január 31-én a hét Nyerges József méhész előadásával kezdődik. Február 2-án két védőnő beszélget a gyerekekkel a mindennapi tisztálkodás, a fogmosás és egyéb higiénés szokásokról. Lesz még gyümölcsnap, zöldségnap, február 4-én mozgásnap. A hét záró eseménye is 4-én lesz, a teaházzal.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!