Hírek

2012.04.24. 16:13

Később műtik a dunaújvárosi Alexandrát

Dunaújváros - Egyszerre rossz és jó hír, hogy hat nappal későbbre halasztották az egy éves Szoták Alexandra májátültetését. De, így kicsit több idő van...

Pekarek János

Ez egyszerre rossz és jó hír. Rossz, mert így a gyereknek és a családnak is tovább kell várnia a (remélhetőleg) pozitív végkifejletre.

Azonban jó, mert nyilván nem halasztották volna el Alexandra műtétjét, ha a gyerek állapota ezt nem tette volna lehetővé. Vagyis: a kislány nincs annyira rosszul, ahogyan azt sokan sejteni vélték. Görcsei azonban így is vannak, és a májátültetésre változatlanul szükség van, sajnos.

A közelmúltban, ahogyan beszámoltunk róla, már rendeztek egy jótékonysági koncertet a kislány javára, több százezer forintos bevétellel. A hangversenyen láthatók voltak azok a képek, amelyeket a helybéli SKICC művészeti egyesület tagjai ajánlottak fel árverésre, Alexandra javára.

Ezeket az alkotásokat továbbra is megvásárolhatják az érdeklődők, akár a kikiáltási áron, akár drágábban, ha segíteni akarnak a családnak. Az árverés körülményei megtekinthetők a Dunaújvárosiak Egészségéért Közalapítvány honlapján. Az alapítvány már több ízben támogatta a Szoták-családot.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!