Hírek

2012.07.23. 03:51

Fehérvár Szépe - A Hírlap Királynője: Szavazzon ön is a legszebbre!

Brajnovits Enikő 1992-ben született, jelenleg Úrhidán él. A székesfehérvári Széna Téri Általános Iskolába járt, majd a Széchenyi műszaki szakközépiskolában érettségizett: a két tannyelvű intézményben az informatika volt az egyik fő tárgy, és persze jól megtanult angolul is.

feol.hu

Enikő a  jövőben szeretne minél többet gyerekekkel foglalkozni,  nagy álma, hogy egyszer majd óvónő legyen belőle.
A 162 centis, vékony,  45 kilós lány kedvenc étele az aranygaluska, amit nem csak enni, de sütni is nagyon szeret. A sütés az egyik hobbija a hastánc mellett, amivel már lassan hat éve foglalkozik. Mindezek mellett mindennél jobban imádja a tetoválásokat. A versenyre főleg édesanyja  kérésére és barátnői unszolására jelentkezett, de bevallja, azért korábban  ő is kacérkodott már a gondolattal. Csípőbősége 90, derékbősége 64, mellbősége pedig 77 centiméter.


Ha ön szerint Brajnovits Enikő a legszebb, küldje el sms-ben az FV03-es sorszámot a 0691-33-10-33 számra, vagy hívja azt,  adja meg a nyomógomb ok segítségével a sorszámot. Az sms és a hívás díja is bruttó 99 forint. A Fejér Megyei Hírlapból kivágott és a szerkesztőség címére elküldött szelvényen, illetve honlapunkon is szavazhat, érvényesnek az augusztus 23-án éjfélig beérkezett voksok számítanak.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!