Hírek

2012.07.24. 03:40

Fehérvár Szépe - A Hírlap Királynője - Szavazzon ön is a legszebbre!

Burján Dorina Székesfehérváron született 1995-ben, Szabadbattyánban lakik a szüleivel.

Fejér Megyei Hírlap

A kék szemű, barna hajú lány két éve a Teleki Blanka gimnázium diákja, ahol emelt szinten tanulja a német nyelvet, de beszél még spanyolul és angolul is. Nagyon szereti az állatokat, neki is van jó pár kis kedvence, ékszerteknősök, aranyhalak és még  két kutyussal is büszkélkedhet. A sport nagy szerepet tölt be az életében. Jeleskedik a snowboardban, a  síelésben, az úszásban és a   szinkronúszásban is. Utóbbiban egy belgiumi nemzetközi versenyen párosban hatodik helyezést ért el társával  Dorina erre az eredményre nagyon büszke.  Másik nagy szenvedélye a zene:  énekel és fuvolázik. Barátai talpraesett, segítőkész lánynak tarják. A versenyre édesanyja javaslatára jelentkezett,  célja természetesen  az, hogy minél tovább eljusson. Méretei: csípője 81, dereka 65, mellbősége pedig 86 centiméter.



Ha ön szerint Burján Dorina a legszebb, küldje el sms-ben az FV04-es sorszámot a 0691-33-10-33 számra, vagy hívja azt,  adja meg a nyomógomb ok segítségével a sorszámot. Az sms és a hívás díja is bruttó 99 forint. A Fejér Megyei Hírlapból kivágott és a szerkesztőség címére elküldött szelvényen, illetve honlapunkon is szavazhat, érvényesnek az augusztus 23-án éjfélig beérkezett voksok számítanak.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!