Hírek

2012.07.23. 17:36

Vereséggel hangolt a Slovan a Vidi ellen

Székesfehérvár - Nem sikerült jól a Slovan Bratislava futballcsapatának főpróbája, hiszen kikapott a szlovák élvonal 2. fordulójában, így hangolt a Videoton elleni Európa Liga-visszavágóra.

Bobory Balázs

Több játékosát is pihentette a Kassa elleni idegenbeli találkozón a pozsonyiak mestere, Vladimír Weiss, és talán ez is közrejátszott abban, hogy a vendéglátók David Skutka találatával 1-0-ra legyőzték a Slovan Bratislavát. A fővárosiaknál többek között nem lépett pályára a Vidi elleni meccsen vezető gólt szerző Filip Sebo, vagy éppen a volt cseh válogatott középpályás, Jiri Kladrubsky sem. Az eredmény azt mutatja, hogy nem éppen a legjobb formáját futja a legutóbbi szlovák bajnokság bronzérmese és abban is bízunk, hogy ugrásszerű javulás csütörtökig sem lesz.

Az EL-visszavágó 20.30-kor kezdődik, az ismert helyeken kaphatóak elővételben a jegyek, keddtől pedig az interneten keresztül is megvásárolhatóak. Az összecsapást - a pozsonyival ellentétben - közvetíti televízió, mégpedig az m2-es csatorna.

A felkészülés a szezon egyik legfontosabb összecsapására egyelőre zavartalan, a Vidi kedvező helyzetből, 1-1-es állásról várja a csütörtöki csatát és abban bízik, hogy a Sóstói Stadionban kiharcolja a továbbjutást. Ha ez sikerül, akkor sem ülhet sokáig a babérjain, mivel a hét végén  már kezdődnek a magyar élvonalbeli küzdelmek, a piros-kékek pedig vasárnap, 18.30-tól a Lombard Pápát fogadják.

A jövő hét pedig ismét sűrű lesz, mivel ha a Vidi továbbmegy az Európa Ligában, akkor augusztus 2-án már hazai pályán fogadhatja a Gent-Differdange 03 párharc továbbjutóját, 5-én Újpestre utazik.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!