Hírek

2012.08.27. 12:24

Lopott autóval közlekedett egy ercsi férfi

Ercsiben vasárnap délután egy parkoló VW Golf lett gyanús a rendőröknek: az autót vezető férfi a járőröket észlelve azonnal menekülni kezdett, de a Vasút utcában fennakadt az útpadkán, a sofőr kiszállt és gyalog menekült tovább.

feol.hu

 A gépkocsi ellenőrzése során kiderült, hogy az autó motorteréből ki van vágva az alvázszám tábla. A szemle során megjelent egy fiatalkorú ercsi férfi és elmondta, hogy ő vezette az autót, amit megelőző nap vásárolt Érden egy nagyáruház parkolójában. Az intézkedés során megállapítást nyert, hogy az autóra egy másik Golf-hoz tartozó rendszámtábla van felszerelve és az autó eredetileg lopott. Az autót ez év augusztus 17-én lopták el ismeretlen tettesek egy XXII., kerületi ingatlan elől, azóta körözték. A járművet lefoglalta a rendőrség, az egyedi azonosítójel hamisítása miatt eljárást indítottak az ercsi nyomozók - tájékoztatta az fmh-t R. Szabó Ágnes, a rendőrség szóvivője.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!