Hírek

2012.10.25. 18:07

Csak a pártfogó nem elég

Székesfehérvár - Büntetett előéletűek munkaerőpiaci és társadalmi integrációját segítik egy programmal fehérvári civilek, az önkormányzat és a kormányhivatal.

Fejér Megyei Hírlap

Csütörtökön a református egyház ráckeresztúri Kallódó Ifjúságot Mentő Misszió Drogterápiás Otthona pár lakója és egy segítőjük volt a vendége a Fehérvári Civil Központnak. A megbeszélésre  a Sziti egyesület,  a fehérvári önkormányzat és a megyei kormányhivatal Vissza a jövőbe nevű, a  büntetett előéletűek munkaerőpiaci és társadalmi integrálásának elősegítését végző programja részeként kerül sor.
 A   másfél éves projekt olyan eszközöket és támogatást kínál, melyek segítségével a pártfogoltak könnyebben új életet tudnak kezdeni - mondta el Öcsi József, a program vezetője.  Minden résztvevő egyéni fejlesztési tervet kap, melyben egyéni és csoportfoglalkozásokon vehetnék részt - ebben tudnak tanácsot adni a keresztúriak is.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!