Hírek

2013.01.08. 16:27

Elhunyt Balázs Miklós

Székesfehérvár – Életének 77. évében elhunyt Balázs Miklós, Székesfehérvár egykori vezetője.

A nyolcvanas években tanácselnökként dolgozó Balázs Miklóst Székesfehérvár Önkormányzata saját halottjának tekinti. Búcsúztatására 2013. január 9-én (szerdán) 11 órakor kerül sor a Béla úti temetőben.

Életének 77. évében súlyos betegségben elhunyt Székesfehérvár egykori tanácselnöke. Balázs Miklóst időközi helyi tanácstagi választáson 1983-ban választották meg és 1986-ig töltötte be ezt a tisztséget.

Tanácselnöksége idején kezdődött többek között a városi uszoda építése és 1986. november 5-én Balázs Miklós írta alá azt az ajándékozási szerződést Deák Dénes műgyűjtővel, amelynek köszönhetően 140 műalkotás került Székesfehérvárra. Szociálisan érzékeny, természetbarát ember hírében állt és ezeken a területeken is sokat tett a helyi közösségért.  

Balázs Miklóst Székesfehérvár Önkormányzata saját halottjának tekinti. Búcsúztatására 2013. január 9-én (szerdán) 11.00 órakor kerül sor a Béla úti temető szóróparcellájában.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!