Hírek

2013.01.23. 10:38

Férfi holttestet találtak a halastavaknál a 81-es mellett

Székesfehérvár - Ismeretlen férfi holttestét találták meg Fehérvár határában, a 81-es út melletti halastavaknál - értesült lapunk Németh-Kész Mónikától, a megyei rendőr-főkapitányság szóvivőjétől. Az elsődleges adatok szerint az idegenkezűség kizárható, az azonosítás, a halál okának tisztázása közigazgatási eljárás keretében zajlik. Az ismeretlen holttestet sokan összefüggésbe hozzák az eltűnt Kovács Balázzsal.

B. Kiss László

A 18 éves iszkaszentgyörgyi Kovács Balázsnak még december 13-án, csütörtökön  veszett nyoma.   Reggel elindult otthonról, a fehérvári gimnáziumba azonban, amelynek eredményes tanulója, már nem érkezett meg. Habár Balázst égen-földön keresték, s például a fotójával nem csak falujában, de Fehérváron is nem egy helyen  találkozni, a fiatalember azóta sem adott életjelet magáról. Iskolatáskán kívül semmi mást - még pénzt sem  - vitt magával, telefonját az utolsó, december 14-ei cellainformáció a székesfehérvári Farkasvermi útra tájolta be. Vélhetően ezért fésülte át december 18-án  a rendőrség - a katonaság bevonásával - a sárpentelei erdőt.  Balázs jó tanuló, rendezettek a családi körülményei,  továbbtanulást tervezett. Eltűnése, melyre meggyőző magyarázatot eddig - tudomásunk szerint - senki nem talált, ismerőst, ismeretlent egyaránt megdöbbentett, és élénken foglalkoztatja azóta is a közvéleményt. Az ismeretlen holttest megtalálásának hírét, amely - a lapunk online kiadásában szerdán  délelőtt  megjelent hírnek is betudhatóan - futótűzként terjedt el  Iszkaszentgyörgyön,  számosan azonnal összefüggésbe hozták a decemberben eltűnt helybeli fiatalemberrel. Lapunk ezért   megkereste a fiatalember szüleit, akikeket korábban már megszólaltattunk, ők  azonban most   nem kívántak nyilatkozni.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!