Hírek

2017.01.24. 10:29

Elhagyott kábelköteg, ligeti szemét a megoldatlan ügyek listáján

Székesfehérvár - Megoldott és megoldásra váró ügyek is szerepelnek a Járókelő fehérvári internetes felületén, ahova bárki bejelentheti a környezetében szemet szúró visszásságokat.

Kocsis Noémi

Egy lakótelepi, a múlt év végén kidőlt szemeteskukát helyreállított, egy olvashatatlan autóbuszmegálló menetrendet pedig megtisztított az illetékes, de így is legalább fél tucat fényképes bejelentés vár még megoldásra a városban - legalábbis a nemrégiben e céllal indult országos portálon, a Járókelőn.

Lapunk munkatársa készítette a fotót egy tavaly decemberben történt balesetről, amely alapján a panaszbejelentő szalagkorlát kihelyezését kéri a Farkasvermi úton Fotó: Molnár Artúr

A betört üvegű kirakattól a letakarítatlan járdákon át a szemetes árkokig mindenféle panasszal találkozni a felületen, amelynek kezelői továbbítják azokat a helyi illetékeseknek, majd a megoldásról is beszámolnak. A fehérvári panaszok közül elintézésre vár még a Zichy ligeti koripálya szemetessége, valamint a nyári zenei fesztivál után a helyszínen hagyott kábelkötegek elszállítása.

De az illetékesek intézkedésére számít egy Hernád utcai megdőlt villanyoszlop miatt bejelentést tevő helybéli is.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!