Hírek

2017.06.11. 07:52

Családháló-díjas lett egy fehérvári bölcsődevezető

Szombaton adták át a 2016-os év jelöltjei közül a legjobbaknak a Családháló-díjakat Budapesten.

Kocsis Noémi

Az idei pályázati kiírással és az utána indított közönségszavazással immár ötödik alkalommal kereste a hasonló nevű portál többek között az ország leginkább családbarát szülészetét, bölcsődéjét, óvodáját, családi napközijét, óvónőjét, védőnőjét és gyermekorvosát. A díj védnöke tavaly óta Novák Katalin, az Emberi Erőforrások Minisztériumának család- és ifjúságügyért felelős államtitkára.

Az idei kitüntetettek, a hátsó sorban balról a harmadik a székesfehérvári bölcsődevezető, Teleki-Horváth Renáta
Fotó: Róka Gyula

A jelölések között ezúttal 12 bölcsőde, négy családi napközi, két védőnő, három házi gyermekorvos, két kórházi gyermekorvos, 11 óvónő, 24 bölcsődei kisgyermeknevelő, valamint két fővárosi szülészet szerepelt, valamint különdíjakra is lehetett kiemelkedő szakembereket, intézményeket jelölni.

A szombati díjátadón egyedüli székesfehérvári jelöltként Teleki-Horváth Renáta szakgondozó kapott Családháló-díjat a legnépesebb kategóriában, a bölcsődei kisgyermeknevelők közül. A kitüntetett egyébként intézményvezető is a Napraforgó bölcsődében.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!