Hírek

2017.07.08. 12:14

Vezetés közben lett rosszul egy nő

Egy nőn is segítettek pénteken a megye rendőrei a krónika szerint.

Bokros Judit

A járőrök július 7-én délelőtt észleltek a 7-es számú főút 90-es kilométerszelvényénél, Lepsény térségében egy gépjárművet, amelynek vezetője haladása közben rosszul lett, ezért hirtelen az út szélére húzódott. A rendőrök biztonsági intézkedés keretében azonnal mentőt hívtak a gépkocsit vezető idős nőhöz, akit a mentőszolgálat munkatársai mellkasi fájdalmai miatt kórházba szállítottak.

A rendőrök Dunaújvárosban igazoltattak ugyancsak péntek hajnalban egy 24 éves férfit, akiről megállapították, hogy nem sokkal korábban betört egy vendéglátó-egységbe, majd onnan több mint 100000 forint értékben sorsjegyeket, valamint váltópénzt tulajdonított el. A járőrök A. Sándor helyi lakost elfogták, a Dunaújvárosi Rendőrkapitányságra előállították, lopás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként hallgatták ki. A férfit bűnügyi őrizetbe vették és előterjesztést tettek előzetes letartóztatására, amelyet az illetékes bíróság elrendelt.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!