Hírek

2013.10.09. 07:30

Mentőápolókra támadt a férfi - keresi őt a rendőrség

A lakosság segítségét kéri a rendőrség az elkövető azonosításában.

feol.hu

A Székesfehérvári Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya  közfeladatot ellátó személy elleni erőszak bűntett elkövetésének gyanúja miatt folytat büntetőeljárást ismeretlen tettessel szemben.

A rendelkezésre álló adatok alapján 2013. szeptember 22-én 3 óra körüli időben Székesfehérváron, a Várkörúton található diszkó előtt egy sérült férfit láttak el a mentőszolgálat munkatársai. Ennek során a fiatalember az őt ellátó mentősökre támadt, és egyiküket több alkalommal megütötte, majd a bántalmazást követően elmenekült a helyszínről.

A szórakozóhely biztonsági kamerái a mentős támadójáról felvételeket készítettek. Ez alapján kérjük a lakosság segítségét az elkövető azonosításában.

A Székesfehérvári Rendőrkapitányság munkatársai kérik, hogy aki a fényképen látható személyt felismeri, jelenlegi tartózkodási helyével, vagy a bűncselekmény elkövetésével kapcsolatban érdemleges információval rendelkezik, hívja a 107, 112 központi segélyhívó telefonszámok valamelyikét.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!