Horoszkópok

2017.08.03. 16:37

Napi horoszkóp - A Halakat sokan találják vonzónak

Címkék#horoszkóp

Az Ikrek ma a munkahelyén több megbecsülést szerezhet magának.

KOS (március 21.-április 20.) - Ma a Hold a Bak jegyében jár már. Ha megbeszélésre kell mennie, készüljön fel alaposan, ma muszáj másokat is meggyőznie. Este egy barátja is az ön tanácsára fog várni.

BIKA (április 21.-május 20.) - A Hold a Bak jegyében áll. Minden, amit most önmagáért és a közérzetéért tesz, kétszer olyan jó hatással lesz önre, mint máskor. Ügyeljen arra, hogy egészséges ételeket fogyasszon.

IKREK (május 21.-június 21.)- Ma a munkahelyén több megbecsülést szerezhet magának, mert nyugodt és megfontolt ember benyomását kelti. A magánéletében viszont válaszút elé állítja a sors.

RÁK (június 22.-július 22.) - Fizikailag gyengébbnek érezheti magát, mint máskor, sok pihenésre lenne szüksége. Ezt feltétlenül teremtse meg magának - este kapcsolja ki a telefont, és feküdjön le korán!

OROSZLÁN (július 23.-augusztus 23.) - Ön tele van energiával, testileg és lelkileg is a legjobb állapotban van, ám az emberek többségére épp ellenkezőleg hatnak a mai bolygóállások. Legyen türelmes a kollégákkal és a szeretteivel is!

SZŰZ (augusztus 24.- szeptember 23.)- Vigyázzon a pénzére! Ma anyagi veszteség érheti - vagy felelőtlenül költekezik, vagy olyan embernek adhat kölcsön, aki aztán nem fizeti vissza azt. Legyen megfontoltabb!

MÉRLEG (szeptember 24.-október 23.) - A Hold a Bak jegyében áll. Ma mesteri teljesítményt nyújthat, főleg olyan dolgokban, amelyek az otthonával kapcsolatosak. Az estét töltse a párjával romantikus hangulatban!

SKORPIÓ (október 24.-november 22.)- A Vénusz a Rák jegyében áll, a Merkúr a Szűz jegyében, a Hold pedig a Bak jegyében látható. Ha teheti, akkor húzódjon most kicsit vissza, és legyen egyedül.

NYILAS (november 23.-december 21.) - Jobbnál jobb ötletek jutnak majd eszébe, és kedve támad majd a lakásának új arculatot adni. Gondolkodjon el azon, mit akar és mit tud megváltoztatni.

BAK (december 22.- január 20.) - Sajnos nem sok nyugalmat ígér ez a mai nap. Szüksége lesz minden tapasztalatára, higgadtságára, hogy ne kapja el a gépszíj... Valaki rettentően felbosszantja, de nem mutathatja ki őszintén a haragját.

VÍZÖNTŐ (január 21. -február 20.) - Használja ki a mai napon a lehetőségét annak, hogy új dolgokat tanuljon valakitől. A megszerzett ismeretekkel könnyebben és hatékonyabban fog tudni dolgozni.

HALAK (február 21.- március 20.) - Sokan találják önt vonzónak, ezért nagy kísértésnek van kitéve, hogy elcsábítsák. Ez persze csak akkor gond, ha van párja, de ha nincs, legyen nyitott egy szép, új kapcsolatra.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!