Jégkorong

2011.09.20. 16:31

Eddig csak győzelem

Székesfehérvár - Alaposan belekezdtek az új szezonban a fehérvári ifjúsági csapatok, hiszen megállás nélkül rendezik az összecsapásokat a honi pontvadászatban.

Tóth Bence

Az akadémisták hat nap alatt három bajnoki összecsapást játszottak, mindet meg is nyerték. A korosztályos bajnokságok közül elsőként az ifiknél dördült el a startpisztoly. Az Ifjabb Ocskay Gábor Jégkorong Akadémia növendékei a Fejér megyei rangadón elért magabiztos sikerrel kezdték a szezont. A folytatásban a hat nap alatt hat mérkőzést produkáló csíkszeredaiak magyarországi túrájukon kétszer is összecsaptak az ifjakkal. Eredmények: Sapa Fehérvár AV19-DAB.Docler 5-1 (1-0, 4-0, 0-1) Gólok: Szabó Dániel (2), Sofron Ádám, Dósa Krisztián, Hamvai Szilárd, illetve Léránt René. Sapa Fehérvár AV19-ISK-HSC Csíkszereda 5-4 (1-1, 4-2, 0-1). Gólok: Orosz Donát, Sárpátki Tamás Róbert, Pillók Martin Balázs, Vincze Péter, Dósa Krisztián. ISK-HSC Csíkszereda-Sapa Fehérvár AV19 1-5 (0-2, 0-0, 1-3). Gólok: Vincze Péter 3, Reisz Áron Sándor, Pillók Martin Balázs. Legközelebb az akadémisták csapata csütörtökön 19.30-kor fogadja a MAC Budapest együttesét.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!