Külföld

2009.06.09. 11:04

Egy anya hasából kivágta a gyermekét egy másik nő!

A terhessége vége felé járó nő hasából vágta ki a kisbabát, és hazudta magáénak az újszülöttet egy amerikai nő; az anya és a gyermeke egyaránt belehalt a brutális támadásba.

feol.hu

A 27 éves nő ellen hétfőn emeltek vádat Oregon államban - jelentette a The Oregonian című újság. Az még tisztázásra szorul, hogy a 21 éves leendő anya a fejére mért ütéstől, vagy a vágástól halt-e meg - közölte a rendőrség.
Médiabeszámolók szerint a gyanúsított és barátja pénteken riasztotta a mentőket, hogy "gyermekük" azonnali segítségre szorul, az orvosok azonban nem tudták újraéleszteni a kisfiút. Később kiderült, hogy a feltételezett anya nem szült, majd a rendőrség a házban megtalálta a valódi anya elrejtett holttestét.
A gyanúsított nő hónapokon keresztül terhességet színlelt; a rendőrség feltételezi, hogy barátja nem sejtett semmit, és nem tudott a bűncselekményről.
Az áldozat hozzátartozói a CNN amerikai hírtelevíziónak elmondták: a két nő egy internetes platformon ismerte meg egymást, és állítólag babaruhákat akartak cserélni.

MTI

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!