Külföld

2010.07.20. 07:10

Gábor Zsazsa balesete: jól sikerült a műtét

"Csodálatosan" sikerült férje szerint Gábor Zsazsa magyar származású híresség csípőműtétje. A 93 éves színésznőt egy Los Angeles-i kórházban műtötték, a beavatkozás három és fél órán át tartott - közölte Frederic von Anhalt.

MTI

A híresség szombaton esett le ágyáról, és súlyos sérülést szenvedett, emiatt kellett csípőprotézis-műtétet végrehajtani rajta. Az orvosok - férje elmondása szerint - attól tartottak, hogy Gábor Zsazsa a műtét során sok vért veszít. A szakemberek azonban "remek munkát" végeztek - részletezte a 67 éves von Anhalt.


Hétfő:
Csípőműtéten esik át hétfőn Gábor Zsazsa. A kilencvenes éveiben járó díva a hét végén az ágyából kiesve szenvedett csonttöréseket.Mint szóvivője elmondta: az egykori filmsztárt szombaton szállították be Bel Air-i otthonából a Los Angeles nyugati részén fekvő Ronald Reagan egyetemi klinikára, ahol hétfőn csípőprotézis-műtétet hajtanak végre rajta. A 93 esztendős, magyar származású színésznő férje, Frederic von Anhalt herceg szombaton "nagyon rossznak" nevezte a helyzetet, de megjegyezte, hogy Gábor Zsazsa nem adja fel egykönnyen.

Vasárnap:
Kórházba szállították Gábor Zsazsát, miután kiesett az ágyából és több csontja eltört - közölte a magyar származású egykori hollywoodi híresség szóvivője. A 93 éves Gábor Zsazsa szombaton az ágyában nézte a televíziót Bel Air-i otthonában, amikor a baleset történt. Éppen a telefonért nyúlt volna, amikor kizuhant az ágyból. Állapotáról nem tudni részleteket. A mentőket férje, Frederic von Anhalt riasztotta, és az egykori színésznőt egy Los Angeles-i kórházba szállították.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!