Kultúra

2010.06.02. 17:24

Aida - ismét Fehérváron a darab

Székesfehérvár - Szurdi Miklós ismét megrendezi a nagysikerű Aida musicalt. A darab rajongóit új dalokkal lepik meg, de a szereplők zömében ugyanazok maradnak, akik korábban voltak. A bemutató július 2-án a Margitszigeti Szabadtéri Színpadon lesz, majd hat alkalommal a székesfehérvári ARÉV Sportcsarnokban is bemutatják.

feol.hu

Szurdi Miklós, a darab rendezője szerdán Székesfehérváron tartott sajtótájékoztatóján elmondta, Aidát Oláh Ibolya és Mahó Andrea alakítja majd, Radames egyiptomi hadvezér szerepében Szerényi Lászlót és Feke Pált láthatja a közönség, a fáraó lányát, Amnerist Xantus Barbara alakítja, Zosert, Radames apjának szerepét Gerner Csabára és Kálloy Molnár Péterre osztotta a rendező. 
 Mereb szerepét Gulyás Hermann Sándor, a fáraót Kolos István, Núbia királyát Quintus Konrád, Nehebka, a núbiai rabszolgalány szerepét pedig Csizmadia Ildikó és Madák Zsuzsa alakítja. 

A darab táncosait még keresik, júniusban Fehérváron tartanak szereplőválogatást.

A válogató időpontja:

2010. június 13., vasárnap 10 óra

A válogató helyszíne:

Fehérvár Apartmanház

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!