Lepsény

2012.07.19. 11:09

I. Lepsényi Népzenei Találkozó, telt házzal

A IX. Lepsényi Kulturális Hét rendezvénysorozatának záró programjaként rendezték meg a hagyományteremtő népzenei találkozót.

Borsos György

Július 15- én, vasárnap 15 órakor az utolsó székig megtelt vendégekkel a művelődési ház. Az Esthajnal Nyugdíjasklub szervezésében megrendezésre került népzenei találkozón a Lepsény környéki együttesek, kórusok léptek fel. A találkozót a lepsényi Cirbolya Citerazenekar és az Esthajnal Nyugdíjasklub énekkara nyitotta meg. A műsorban fellépett még a mezőszentgyörgyi Őszirózsa Nyugdíjasklub kórusa, a Kislángi Nyugdíjasklub kórusa, az enyingi Barátság Nyugdíjasklub dalköre és a Rozmaring Nyugdíjasklub énekkara is. Az estet a Cirbolyák fergeteges citeracsokra zárta, melyet a nézők nagy ovációval fogadtak, és még egyszer újra kellett pengetni a dalokat. Záróakkordként a fellépők a nap emlékére elkészített emléklapokat vehettek át, az estet egy jó hangulatban elköltött vacsora és közös dalolás fejezte be.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!