Bulvár-celeb

2023.01.23. 00:56

Eltemették Lisa Marie Presley-t

Apja sírjának közelében helyezték végső nyugalomra.

Forrás: AFP

Fotó: dpa Picture-Alliance via AFP

Lisa Marie Presley másfél hete, január 12-én halt meg. A mentők múlt hét csütörtökön először a kaliforniai otthonában élesztették újra Elvis Presley lányát, és ezt követően kórházba szállították, de az életét végül nem tudták megmenteni – írja a Mandiner. 

 

A Tennessee állambeli Graceland-kastély birtokán temették el vasárnap a másfél hete elhunyt Lisa Marie Presley-t. Elvis és Priscilla Presley egyetlen gyermekét a két évvel ezelőtt öngyilkosságot elkövető fia és apja mellé temették. 

 

A vasárnapi gyászszertartáson Priscilla Presley mondott búcsúbeszédet: Elvis Presley korábbi felesége azt mondta,

lánya egy ikon és sokak számára szuperhős volt.

Az 54 éves dalszerző-énekesnő zenei karrierje során összesen három albumot adott ki. Ő volt az Elvis Presley Enterprises tulajdonosa és működtetője 2005-ig, amikor is eladta az üzletet, ám Elvis Presley híres memphisi birtokának, a Gracelandnek továbbra is tulajdonosa maradt.

Lisa Marie korábban Danny Keough zenésszel, majd Michael Jackson énekessel, Nicolas Cage színésszel és Michael Lockwood zenei producerrel élt házasságban.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában