Bulvár-celeb

7 órája

Mindenkit meglepett a várandós világsztár

A várandós Margot Robbie a vörös szőnyegen is megmutatta terhespocakját.

MW

Australian actress Margot Robbie arrives at the Tenth Breakthrough Prize Ceremony at the Academy Museum of Motion Pictures in Los Angeles, California, on April 13, 2024. (Photo by ETIENNE LAURENT / AFP)

Fotó: ETIENNE LAURENT / AFP

Végre a vörös szőnyegen is megmutatta terhespocakját Margot Robbie. 

A Barbie sztárja sokáig titokban tartotta várandósságát, csak nyár elején jelent meg a nagyközönség előtt terhesen Wimbledonban. Ezután egy vonaton kapták lencsevégre Skóciában, majd szícilíai nyaralásán sem takargatta pocakját.

A vörös szőnyegen azonban eddig még nem láthattuk. Szeptember 9-én viszont a My Old Ass című vígjáték premierjén mindenkit meglepett a színésznő, amikor várandósan lépett a vörös szőnyegre– írja a life.hu. 

A gyönyörű Margot Robbie egy szürke, testhezálló ruhában vett részt a premieren férjével, Tom Ackerley-vel, és bár hivatalosan nem tudni, mikor érkezik a baba, a világhírű színésznő óriási pocakja alapján már nem sok lehet hátra a szülésig.

Borítókép: Margot Robbie 2024 áprilisában Los Angelesben

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!