Bulvár-celeb

3 órája

Csaknem 100 millió dollár ellenében sem védekezhet szabadlábon a szexuális erőszakkal vádolt világsztár

A szexuális erőszakkal és más bűncselekményekkel vádolt rapper, Sean „Diddy” Combs ügyében döntött így a bíró.

MW

Fotó: Angela Weiss / AFP

Kizárta a bíró az óvadék ellenében történő szabadlábra helyezést a szexuális erőszakkal és más bűncselekményekkel megvádolt amerikai rapénekes és zenei producer, Sean „Diddy” Combs ügyében.

A férfival hivatalosan kedden ismertették a bíróságon az ellene felhozott vádakat, ami után őrizetbe vették. Ezzel egy időben a vádirat részletei is megjelentek.

A szövetségi ügyészség többek között bűnszervezet fenntartásával, szexuális célú emberkereskedelemmel, kikényszerített prostitúcióval, valamint csalással vádolja Combst. 

Ezekért legalább 15 év börtönbüntetés szabható ki, de akár az életfogytig tartó ítélet sem kizárt.

A bíró annak ellenére tagadta meg az óvadék ellenében történő szabadlábra helyezést, hogy a többszörös Grammy-díjas énekes 50 millió dollárt ajánlott fel, valamint egyik, 48 millió dollárra becsült ingatlanát is fedezetként.

A férfi ellen 2023 novemberét követően több nő tett feljelentést szexuális és fizikai erőszak, valamint emberkereskedelem miatt. Volt olyan feljelentés is, amiben Sean „Diddy” Combs fiát, Christiant is erőszakkal vádolták meg.

Idén márciusban az énekes ingatlanait Los Angelesben, Miamiban és New Yorkban márciusban a hatóságok átkutatták, bizonyítékokat foglaltak le, Combst többször is kihallgatták.

A rapper legutóbbi stúdiólemeze 2023-ban jelent meg, és 2022-ben a hiphopzenészek közül a harmadik lett, akinek vagyona átlépte az egymilliárd dollárt.

Borítókép: Sean „Diddy” Combs 2016-ban, New Yorkban

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!