Tizenöt éve megoldatlan az ügy

2022.04.27. 04:51

Megdöbbentő fordulat: itt lehet eltemetve az eltűnt Maddie McCann

Megszólalt az ügyben egy szakértő, aki tudni véli az igazságot.

Újabb fordulat Madeleine McCann ügyében. Egy német látnok ugyanis azt állítja, tudja, hogy hol van eltemetve a 15 éve eltűnt kislány.

Michael Schneider tisztánlátó méterre pontosan bejelölte a térképen, ahonnan szerinte Maddie holtteste elő fog kerülni. A férfi emellett azt állítja, hogy a lányt – aki a családja által bérelt nyaralóból tűnt el a portugáliai Praia da Luzban, miközben szülei egy közeli bárban vacsoráztak a barátaikkal –

egy pedofil bűnöző ölte meg. A holttestet pedig az üdülőtől húszpercnyi autóútra, Odiaxere-nél, egy bozótosban temette el.

A tisztánlátó korábban is segített már a rendőrségnek. – Csak idén négy eltűnt személy ügyét oldottam meg, és egy eltűnt kutyát találtam meg élve – mondta a DailyStarnak a médium. – Most is egyértelmű megérzésem van abban, hogy ki ölte meg Madeleine-t, és meg tudom adni a pontos koordinátákat – fogalmazott.

Ez nem az első eset, amikor Odiaxere város neve felbukkan Maddie ügyében. A kislány eltűnése után két hónappal már megvizsgáltak egy névtelen levelet, amiben az állt, hogy a holttestet sziklák alá temették. Ezzel azonban zátonyra futottak a nyomozók. 

Madeleine szülei a Facebookon üdvözölték a tisztánlátó információit. – Még ha csekély esély is van rá, nem adtuk fel a reményt arra, hogy a lányunk élve kerül elő – írta Kate és Gerry McCann.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!