Bőrén viseli szenvedélyét

2 órája

Imádják az argentinok Fucsovics Mártont, de nem csak a játéka miatt (videó)

Vasárnap egyéniben, és Marozsán Fábián oldalán párosban is vereséget szenvedett, ezzel az első fordulót követően elbúcsúzott a párizsi olimpia további küzdelmeitől Fucsovics Márton. A teniszező a történtekről és egy, az életét nagyban befolyásoló szimbólumról is beszélt az argentin televíziónak.

MW

Fucsovics Márton különleges tetoválását imádják az argentinok

Forrás: MTI

Fotó: Kovács Tamás

Egyesben a spanyol klasszis, Rafael Nadal állította meg Fucsovicsot, aki párosban Marozsán Fábiánnal a holland Tallon Griekspor, Wesley Koolhof alkotta duóval szemben maradt alul. A magyar teniszezők számára ezzel befejeződtek a küzdelmek Párizsban – olvasható a Magyar Nemzet cikkében.

Különleges tetoválást visel Fucsovics 

„Nem voltunk valami frissek, nekem hosszú meccsem volt, Fábinak is volt egy mérkőzése. Nem mi voltunk az esélyesek, de megpróbáltuk kihozni belőle a legtöbbet, ennyi sikerült” – mesélte a teniszező az argentin Televisión Pública riporterének kérdésére. Ezt követően szokatlan irányt vett az interjú: Fucsovics Mártont tetoválásáról, illetve annak hátteréről faggatták. A 32 éves teniszező kezén a kedvelt dél-amerikai élénkítőitalt, egy matéteát idéző tetoválás látható.

Azért van, mert nagyon szeretem a matét. Három hónapja iszok matéteát, ez megváltoztatta az életemet. Egy barátom mondta el nekem, hogy ez nagyon egészséges, jót tesz a hangulatnak, sok önbizalmat ad. Sokkal jobban érzem magam, mióta matét iszok

– felelte Fucsovics, aki azt is elárulta, hogy egy magyar barátján keresztül ismerte meg a Dél-Amerikában népszerű italt. A tévé munkatársa mindezt örömmel fogadta.

A rendhagyó interjú itt tekinthető meg:

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!