Olvasó

2015.03.17. 18:10

Férfinap is lesz Kincsesbányán

Kincsesbánya - A férfiak által adott jubileumi nőnapi műsorra az asszonyok férfinapi köszöntője lesz a válasz április 11-én.

Civil Tudósítónktól

Néhányan a szereplők közül. Fotó: a szerző

Jubileumi Nőnapot tartottak Kincsesbányán, március 7-én, a Művelődési Házban. Negyedszázados hagyomány a községben, hogy a férfiak műsorral kedveskednek a hölgyeknek. A 25. szórakoztató műsor szereplőgárdájában több generáció is képviseltette magát, a 20 évesektől a hatvanas korosztályig. Néptánc, dalok, paródiák, humoros jelenetek sorát adták elő a férfiak, a közönség nagy lelkesedése közepette. A hagyományokhoz hűen a hölgyek ajándékot is kaptak, ezúttal a virág mellé egy cd-lemez járt, amelyre az elmúlt 25 év műsorainak legjobb dalaiból válogattak a szervezők. A teltház idén is garantált volt, a vidám produkciók és a hajnalig tartó táncos mulatság biztosította a fergeteges hangulatot. Most a „lányokon" a sor: a visszavágó Férfinapi műsor április 11-én lesz.

Murányi Mariann

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!