Káoszkoalíció

2 órája

Magyar és Karácsony limonádézás közben döntött Budapest sorsáról (videó)

Szentkirályi Alexandra szerinte a Karácsony Gergely–Magyar Péter paktum jól mutatja, hogy milyen jövőt szánnak a fővárosnak: háttéralkukat és a budapestiek teljes kizárását.

MW

Szentkirályi Alexandra graffitivel összefirkált megállót takarított meg segítőivel a fővárosban

Forrás: MTI

Fotó: Lakatos Péter

A Fidesz budapesti elnöke szerint egy ugyanolyan „káoszkoalíció” van készülőben Budapesten, mint amilyen már számtalanszor tönkretette a fővárost.
Szentkirályi Alexandra a Facebook-oldalára feltöltött videóban egyebek mellett arról beszélt, hogy a Tisza Párt elnöke elárulta: „limonádézás közben döntöttek a főpolgármesterrel Budapest sorsáról”.

Magyar Péter és Karácsony Gergely magukat az átláthatóság élharcosaként feltüntetve, zárt ajtók mögött osztogatják ki a pozíciókat - fogalmazott a kormánypárti politikus.

Szentkirályi Alexandra szerint Magyar Péter, aki „gyorsan beletanult az elvtelen balos hatalomvágyba”, „nem bír a vérével”, ezért „hencegett” az összeesküvésről, Karácsony Gergely viszont „hallgat, mint a sír”!

Főpolgármester úr! Nem gondolja, hogy a budapestieknek joga van tudni, kikkel és hogyan tervezi irányítani a fővárost? 

- tette fel a kérdést a Fidesz budapesti elnöke. Szerinte a Karácsony Gergely-Magyar Péter „paktum” jól mutatja, hogy milyen jövőt szánnak a fővárosnak: háttéralkukat és a budapestiek teljes kizárását.

A budapestiek nem ezt érdemlik

 - hangoztatta Szentkirályi Alexandra.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában